Vad har hänt sedan jag återvände från de norrländska urskogarna? Ja, förutom att det utannonserats att Bortom: Lögnens slöja går i tryck förstås.

För mig har fokus legat på tre olika saker som jag arbetat mer eller mindre frenetiskt med.

Största fokuset ligger förstås på redigerandet av Lögnens slöja. Samtliga stämningstexterna är nu färdiga och i stort sett korrekturlästa (bara en återstår), vilket gör att majoriteten av arbetet har slutförts. Det som är kvar att gå igenom är introduktionsberättelsen den sista svängen. När det är gjort kommer manuset skickas in till Mindless Gaming.

Utöver arbetet på grundreglerna har fokus även lagts på Leka med elden, vilket jag talat om tidigare. De färdiggjorda karaktärerna är färdigskrivna och ska bara korrekturläsas. I övrigt är det bara lite förtydligande kring tärningsslag som behövs göras i texten. Meningen är att det ska bli riktigt enkelt att använda för nybörjare av alla slag, berättare såväl som aktörer.

Slutligen har jag arbetat mer på Skärselden av rent praktiska skäl. Framåt helgen är det tänkt att det ska bli fortsättning på speltestkampanjen. Och det är också allt ni får veta om modulen… 😉