Det har tagit mig längre tid än jag hoppats att sammanställa presentationsmaterialet för Bortom, men äntligen är det färdigt. Först var det GothCon som slukade min tid, men efter påsken passerat har det egentligen funnits tid att slutföra det för länge sedan. Jag skulle kunna skylla på olyckan jag råkade ut för då jag sprang genom skogen för att undkomma vinande färgkulor. (Ironiskt nog gjorde olyckan mig stillasittande, men till priset att skrivlusten dog.) Men det vore fel.

Sanningen ligger nog istället på att skrivlusten på sistone haft semster. Det sker emellanåt och varje gång är det lika jobbigt. Lyckligtvis verkar den nu ha släppt. Materialet är äntligen färdigskrivet och ivägskickat. Det enda jag kan göra nu är att vänta.

Och skriva på andra saker förstås, men mer om det i framtida blogginlägg.