En spinoffpodd från Soloäventyret.

I dag kör vi trailern för Altors Vidder, en spinoff till podcasten Soloäventyret, i repris för att etablera den nya feeden. Följ med på en resa tillbaka till världen Altor och rollspelet Drakar och Demoner för en storslagen fantasyresa. Till min hjälp har jag Mattias Fredriksson som en stadig berättarröst från en av Altors, kanske till och med multiversums, visaste individer.

Altors Vidders tema är gjort av Andreas Lundström, medan övrig musik är gjord av Adrian von Ziegler.

Vi kommer att få följa ett flertal hjältar under deras äventyr i Altors Vidder, men först ut är Andreas Lundström (Sweden Rolls, Tärningen är kastad och Riddles in the Dark) som halvorchen Ogmund. Han lämnar det trygga Torshem för att bege sig ned till Berendien (och äventyret Enhörningshornet). Därefter får vi följa den trakoriska landsflyktingen och riddaren Sanko Anka som lämnar tryggheten i Kandra bakom sig för att bege sig till Monturerna. Fler hjältar kommer att följa längre fram, men varje berättelse måste starta någonstans och vi har valt att börja med dessa!

Altors Vidder har premiär 22/3, 2021!

Andreas LundströmJimmy Jonsson