Övergiven III

Plats: Tau 223.

Handling: Berhanu är ensam på Tau 223. Var Yekaterina och Xun befinner sig någonstans är oklart, men Berhanu bestämmer sig för att finna dem. Istället hemsöks han av ansikten från det förflutna…

Spelledare: Robert Jonsson.

Spelare:

  • Moa Frithiofsson (Svartviken Rollspelspodd).
  • Kristoffer Warnberg (Svartviken Rollspelspodd).

Moa Frithiofsson är både en duktig illustratör och äventyrskonstruktör (som skrivit scenario till rollspelet Kutulu). Det som hon dock utan tvekan är mest känd för är Svartviken Rollspelspodd, där hon både som spelledare och spelare gillar att ställa till trubbel för andra.

I Tau 223 repriserar Moa rollen som Berhanu ifrån Lamashtus grav (Svartviken Rollspelspodd) och Syndaslukaren (Soloäventyret). Du finner avsnitten i samlat format på Bortom-bloggen eller på poddens egna hemsida (länkar återfinns längst ned).

Kristoffer WarnbergI detta avsnitt får Moa dessutom sällskap av sin Svartviken-kollega, Kristoffer Warnberg utgör. Utöver att vara poddare så är Kristoffer en duktig rollspelskonstruktör som ligger bakom Gudasaga och Skrômt samt  en tredjedel av rollspelsförlaget Bläckfisk Förlag.

Statister:

  • Liv Vistisen-Rörby som Daiyu.
  • Anneli Heed (Sweden Rolls) som Aurora.

Musik:

  • Abstract Assassinator – Plumber Funk
  • Adrian von Ziegler – You’re More Than You Know

Vinjettmusik: Derek & Brandon Fiechter.

All musik i avsnittet används med tillstånd.

Derek & Brandon Fiechter kan du följa på BandCamp och YouTube.

Adrian von Ziegler kan du följa på BandCamp, Facebook och YouTube.

Övrigt

Soloäventyret går att prenumerera på via iTunes Podcaster eller via Acast. Du kan även använda nedanstående sätt att prenumerera på podcasten.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret