Offer & Daemos II

Karaktär: Rain Barton/Angela Moretti, Jordy Chase & Florence Barton/Mirella Moretti.

Plats: Bremsvik 2010 och San Sebastian, 2006.

Handling: Efter att ljuset falnar på respektive platser befinner sig både Jordy och Florence öga mot öga varandra. Kommer Florence kunna lägga sin rädsla för och hat till Faith åt sidan länge nog för att rädda sin dotter från farorna i Bremsvik? Kommer Jordys expertis vara nog denna gång för att ge henne de nödvändiga svaren eller är hon dömd att upprepa sina tidigare misslyckanden?

I en annan del av Bremsvik möter Rain en ung kvinna som verkar levt ett liknande liv som henne själv. Är det måhända den första riktiga vännen hon är på väg att få sedan hennes mor tvingade henne att fly från Castle?

Spelledare:

 • Robert Jonsson

Spelare:

 • Liv Vistisen-Rörby som Rain Barton/Angela Moretti
 • Pernilla Sparrhult som Jordy Chase
 • Moa Frithiofsson (Svartviken Rollspelspodd) som Florence Barton/Mirella Moretti

Pernilla Sparrhult & Moa FrithiofssonLiv Vistisen-Rörby

Liv Vistisen-Rörby har du redan hunnit höra i Soloäventyret då hon axlade rollen som Rain Barton i Noas sista drag. Hon återvänder nu för att gestalta den äldre Rain i årets julkalender. Du kan även ha hört Liv i Dungeons & Diceappointments andra säsong. Förutom det är hon en duktiga författare och en grym spelledare.

Om du som rollspelspoddslyssnare tycker att namnet Pernilla Sparrhult låter bekant betyder det troligen att du hört hennes medverkan i Vi Spelar Rollspel, Tärningen är kastad eller Svartviken Rollspelspodd. Pernilla är en grym spelare som alltid tar med sig stort engagemang, härlig entusiasm och stor inlevelse till sina gästspel.

Moa Frithiofsson är både en duktig illustratör och äventyrskonstruktör (som skrivit scenario till rollspelet Kutulu). Det som hon dock utan tvekan är mest känd för är Svartviken Rollspelspodd, där hon både som spelledare och spelare gillar att ställa till trubbel för andra.

Statistroller:

 • Louise Sjöberg (Dungeons & Diceappointments) som Emiko Nakajima
 • Krister Svanlund (Svartviken Rollspelspodd) som Connor O’Doyle
 • Frida Franzén som Jennie DeDannan

Musik:

 • Flowers for Bodysnatchers – Prisoner of Night Fog
 • Flowers for Bodysnatchers – Aokigahara
 • Lesa Listvy – Sunny Side
 • Dahlia’s Tear – Encroaching Shadow Beckons to Chase the Fleeing Light

Övrig musik i avsnittet är gjord av Andreas Lundström.

All musik i avsnittet används med artists/bolags tillåtelse.

Flowers for Bodysnatchers, Lesa Listvy och Dahlia’s Tear ges ut av skivbolaget Cryo Chamber. Du kan följa Cryo Chamber på BandCamp, Facebook och YouTube.

Vinjettmusik: Marcus ”m-bit” Linder.

Övrigt

Soloäventyret går att prenumerera på via iTunes, Podcaster, Acast eller andra poddappar. Du kan även använda nedanstående sätt att prenumerera på podcasten.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret