223 II

Karaktär: Phoenix, Min Kwan & professor Jeremiah Ford.

Plats: San Sebastian 2006, Bremsvik 2010.

Handling: Professor Jeremiah Ford, Min Kwan och Phoenix, börjar utforska Bremsviks närmare samtidigt som utbyter erfarenheter. Min är övertygad om att hennes nemesis, Ripper, är skälet till att de är här, samtidigt som professor Ford finner indicier att Ritveria, den gudinna som Sasha Mitchell introducerade honom till, har kopplingar till trakten. Den enda pusselbiten som inte verkar passa in här verkar vara Phoenix som mest av allt bara vill ta sig härifrån.

Spelledare:

  • Robert Jonsson

Spelare:

  • Amanda Stenback (I am no man) som Phoenix
  • Sei Håård som Min Kwan
  • Andreas Lundström (Sweden Rolls, Tärningen är kastad) som Professor Jeremiah Ford

Amanda Stenback, Sei Håård och Andreas Lundström

Amanda Stenback kan du till vardags höra i podcasten I am no man, en nördig podcast med röster som inte alltid får höras i nördiga sammanhang. Med värme och glädje flexar Amanda sina gamla teatermuskler som den icke-binära Phoenix.

Sei Håård kan du tidigare ha hört i podcasten Tärningen är kastad med sitt fantastiska gästspel i Lära för livet. Återigen axlar Sei på ett fantastiskt sätt en karaktär, denna gång det kinesiska underbarnet Min Kwan.

Andreas Lundström är en man med många strängar på sin lyra med sin medverkan i Sweden rolls och Tärningen är kastad. Han har även bidragit med sin fantastiska musik till årets poddkalender, men skriver även på de officiella soundtracken till tre olika svenska rollspel. Hans karaktär, proffesor Jeremiah Ford, har du redan hört i årets julkalender.

Statistroller:

  • Kristoffer Warnberg (Svartviken Rollspelspodd) som Dr Washington
  • Krister Svanlund (Svartviken Rollspelspodd) som Connor O’Doyle
  • Emil Westholm som Lord Elam Pryce
  • Anna-Karin Linder som Sasha Mitchell

Musik:

  • Phonothek – Old Swings
  • Phonothek – She Was in a Dream

Övrig musik är gjord av Andreas Lundström.

All musik i avsnittet används med artists/bolags tillåtelse.

Marcus Linder kan du följa på BandCamp.

Phonothek ges ut av skivbolaget Cryo Chamber. Du kan följa Cryo Chamber på BandCamp, Facebook och YouTube.

Vinjettmusik: Marcus ”m-bit” Linder.

Övrigt

Soloäventyret går att prenumerera på via iTunes, Podcaster, Acast eller andra poddappar. Du kan även använda nedanstående sätt att prenumerera på podcasten.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret