Krigshjälten Yasha Volkov.

Den mörkhyade ryssen var en väldekorerad kapten som fick i uppgift att skydda världen från den mahariska flottan. Som kapten ombord på GEMA:s flaggskepp Leviathan stod han främst i ledet för att stoppa maharerna. Volkov är en skicklig strateg och är Leviathans kapten. Han är en omtyckt ledare som är duktig på att motivera sin besättning. Den mörkhyade ryska björnen är bastant och sysslade i sin ungdom med brottning innan han blev militär.

Karaktärsdrag

  • Auktoritär: Yasha har ett sätt att uttrycka sig på som får andra att vilja lyda ordern.
  • Lugn: Yasha behåller alltid sitt lugn, även i den vildaste stormen.
  • Respekterad: Yasha är en ledare som behandlar alla, befäl som menig, med respekt och öppenhet.

Drivkrafter

Yasha är en beskyddare och ser det som sin plikt att skydda GEMA och dess medborgare från det mahariska hotet. Personligen har han svurit att stoppa fienden då den dödade hans bäste vän Patryck i samband med skeppet Behemoths förstörelse. Så kampen mot fienden är både en plikt och ett privat ändamål.