Krigshjälten Serafim Sokoloff.

Redan som barn reste Serafim med sina föräldrar och hjälpte offren efter Skuggstatens terror. Lidandet han såg gjorde valet att bli läkare enkelt. Som plikttrogen medborgare axlade han ansvaret som chefsläkare på Leviathan då GEMA bad honom, även om det gjorde att han separerades från sin make.

Karaktärsdrag:

  • Artig: Serafim behandlar alla respektfullt.
  • Förnuftig: Serafim handlar rationellt istället för impulsivt.
  • Sympatisk: Serafim är alltid villig att lyssna utan fördomar.

Drivkrafter

Serafim är en altruistisk person som vill hjälpa mänskligheten och minimera lidandet i världen. För att göra det är han beredd att låta ändamålen helga medlen. Ibland är det okej att bryta mot lagar och hålla hemligheter. På ett personligt plan skulle Serafim gärna vilja att få tag i sin make Gang och bli sams igen efter grälet de hade efter han tagit värvning. Det tär på honom att inte få reda ut grälet de haft. Skulle någonting hända med Gang skulle troligen Serafim förlora mycket av sitt fotfäste och glida in i en depression.