Krigshjälten Victoria Capshaw.

Jessica hade aldrig några andra tankar än var nästa party skulle hållas, då hon var född med silversked i mun. Efter en vild fest tog Jessica värvning till flottan. Hur hon fick ansvaret över vetenskapsavdelningen spekulerar dock de lärde om. Redan under sitt första uppdrag visade Jessica prov på talanger som inte ens hon visste om. Det var Jessica som fann ett sätt att genomskåda maharernas kamouflageteknik.

Karaktärsdrag:

  • Empatisk: Jessica har oerhört lätt för att snabbt bilda sig en känsla för hur en person känner sig, och utnyttja det på bästa möjliga sätt.
  • Extrovert: Jessica är extremt utåtriktad och är så långt bortifrån blygsam som det går att komma.
  • Impulsiv: Sällan tar Jessica tid att tänka igenom sina beslut, utan hon agerar impulsivt på sina tankar (vilket inte alltid är bra).

Drivkrafter

I början är Jessicas drivkraft väldigt enkel: försöka göra ett gott intryck så att hon snabbt kan komma av skeppet och återvända till sitt riktiga liv. Emellertid har hon blivit förälskad i stridspiloternas ledare, Malcolm ”Mortis” Chrenshaw, vilket med tiden kommer att bli en episk romans som gör att hon mognar från vild partytjej till ansvarsfull officer.