cov_levkortI skrivandes stund har Tina Engström gått igenom min layout av konfliktkortleken till Leviathan. Vi står nu i valet och kvalet hur vi ska göra inför GothCon. En ekonomileverans (som är vårt ordinarie förfarande) innebär att vi bommar GothCon, medan en expressleverans innebär extra utgifter. Vår fråga är nu: ni som besöker konventet (och inte får en konfliktkortlek tack vare din crowdfunding), skulle du köpa en konfliktkortlek på GothCon? Låt oss veta vad du tycker. Kommentera här, via social media eller på info@bortom.nu.

Vi behöver ha ditt svar innan 20.00 imorgon söndag (den 6 april).

Vi kan nu även visa upp hur baksidan ser ut. Vissa kanske tycker att symbolen ser bekant ut, vilket beror på att bilden (som föreställer ett solöga) figurerade i tidigare Bortom-moduler. Solögat är en återkommande symbol i Bortom-mytologin som Leviathan tillhör. Tanken är att konfliktkortleken även ska kunna användas till den framtida nya regelversionen av Bortom: Lögnens slöja.