För ett tag sedan tog Tina Engström tag i mig och sa att SydCon hört av sig till henne för att fråga om MylingSpel hade några konventsscenarion att bidra med. Hon undrade om jag hade någon lämplig Bortom-berättelse på gång och då jag kollade i arkiven fann jag en berättelse från In the Dark-tiden. Jag satte mig ned för att revidera den och under den processen fick den sitt nuvarande namn, Flickan som Gud glömde (tidigare namn var Save Our Souls). Istället för att berätta vad berättelsen handlar om låter jag SydCon beskriva den:

Flickan som Gud glömde
…är ett skäckscenario av klassiska mått, med en ohjälpsam lokalbefolkning, ett ödsligt hus och ett gott mått isolation. Gillar du mysterier, obehag och survival-skräck är det här scenariot för dig.

Låter det spännande? I så fall är SydCon konventet för dig. Det pågår från fredagen den 26 oktober till söndagen den 28 oktober i Malmö. Mer information finns på deras hemsida.