Tina Engström är extraordinär på många sätt. Trots att hon ständigt kämpar med problem från sin EDS-sjukdom, vilket ger henne både smärta och motorikproblem med fingrar och leder, är hon en kvinna som tillför rollspelsbranschen så oerhört mycket. Inte nog med att hon skriver rollspelet En Garde! och är en utmärkt layoutare (hon ligger bakom både En Garde! III och Bortoms layout), så är hon en excellent illustratör (hon gjorde exempelvis omslaget till Kolonnerna). Tidigare i år utdelade Boningen henne Guldgnomen för hennes fantastiska illustrationer.

Nu ska Tina besöka Ölands skördefest där hon kommer att visa upp och sälja sin konst. Befinner du dig på Öland under den 28-30 september tycker jag du ska ta tillfället i akt att besöka utställningen. Har du på dig spenderbyxorna kan du köpa hennes konstverk – både i form av tavlor och som affischer. Dessutom kommer Tina att ha med sig en stor del av MylingSpels spelutbud, så för er rollspelare finns det dubbel anledning att besöka utställningen!

Mer information om utställningen hittar du på Facebook eller MylingSpels hemsida. Vill du titta på Tinas konstverk gör du det på hennes DeviantArt-sida.