På sistone har det har varit tyst på bloggen. Det beror på att jag börjat ett nytt jobb och att jag är rätt slut då jag kommer hem. Det innebär mindre skrivande och det lilla skrivande jag gör, fokuserar jag på att tillverka texter. Betyder det att saker och ting blir tystare för Bortom den närmsta framtiden? Nej, snarare tvärtom. För tillfället är tre böcker på väg att se dagens ljus: Kolonnerna, Xavier och Anakronismer.

Kolonnerna är en samling av berättelserna Den femte kolonnen och Den fjärde kolonnen, som går att ladda ned gratis från hemsidan. De har reviderats något (bland annat för att uppmuntra egna karaktärer, men även för att spela båda akterna med samma karaktärer) och håller för tillfället på att korrekturläsas.

Xavier är även det en samling av två konventsberättelser: dels Som man sår… (som finns att ladda ned från hemsidan), men även Lära för livet (tidigare Ghostage) som inte finns tillgänglig för nedladdning. Det här är de två första akterna i berättelsen Via Dolorosa, som handlar om just Thomas Xaviers öde. I första akten får man ta färdiggjorda karaktärer (nåja, de saknar minnen så de är rätt blanka av sig…), medan man gör egna i den andra akten. Dessa kommer senare även dyka upp i femte akten av Via Dolorosa. Akten håller på att korrekturläsas och illustreras för tillfället.

Slutligen har vi årets konventsberättelse Anakronismer som utspelar sig i England 2011 och 1922. Illustrationer inväntas för tillfället, men jag letar efter korrekturläsare till boken (då mina vanliga korrekturläsare för tillfället är upptagen med andra projekt). Är du intresserad? Skriv i kommentarerna eller kontakta mig på annat sätt.

Samtliga böcker ovan förväntas att bli ganska lika format- såväl som sidmässigt som Visioner och fantasier.