Jag är ständigt på jakt efter nytt folk för olika delar till Bortom. Just nu är jag ute efter korrekturläsare och illustratörer. Eftersom jag har många berättelser på G så behövs det korrekturläsare för att avlasta bördan på de som jag redan har. Det ska sägas att jag inte är ute efter någon som kan rätta stavfel: jag söker en grammatisk maestro som verkligen gillar att såga sönder en text bit för bit – och ge konstruktiva förslag på hur texten borde se ut.

Utöver det letar jag efter nya illustratörer. Dels letar jag efter en illustratör som har en liknande stil som Reine Rosenberg och Daniel Thollin. Alltså, bilder som ser ut så här:

Jag söker även illustratörer till Leviathan och det är då en mer fotorealistisk stil som gäller. 

Känner du att du kan vara personen som jag söker? Hör av dig till mig! Via kommentarerna, info [at] bortom [punkt] nu, Facebook, Twitter eller vad som nu faller dig i smaken. Givetvis kommer någon form av ersättning att ges – vad eller hur mycket beror givetvis på vad du kan åstadkomma och hur mycket du bidrar med.