Rubriken ljuger. Det är många minuter kvar innan jag sticker iväg till GothCon. Men jag håller just nu på att sammanställa mitt schema för konventet. Det ser ut så här:

  • Arrangera och spelleda 3 pass av Anakronismer tillsammans med John A. Jonsson
  • Diskutera och eventuellt speltesta skeppsstriderna i Svart svan med Carl Odhnoff
  • Förhoppningsvis speltesta stridsreglerna som kommer användas till Leviathan
  • Besöka auktionen med John A. Jonsson och Tina Engström
  • Efter auktionen få i mig lite föda, innan jag tar ett pass i MylingSpels butik

Med andra ord är mitt schema rätt fullbokat. Jag talar gärna med dig, så var inte rädd att hugga tag i mig. Vet ni inte hur jag ser ut kolla här eller leta efter en person i vit t-shirt. Är det inte jag, vet personen i alla fall hur den får tag på mig.