Heartstone & Winter: Djävulens advokat är den första fraktionsboken som släpps till rollspelet Bortom: Lögnens slöja. I den kommer du att hitta bakgrunden till världens mäktigaste advokatfirma och kopplingen till en uråldrig organisation. I boken kommer du att få möjlighet till flera karaktärstillval och sätt att spela Bortom på.

Efter Heartstone & Winter-boken, som undertecknade skriver på, kommer Faith: Korsfararna att släppas. Carl Odhnoff håller för tillfället att slipa på de sista detaljerna där innan det ska gå in på korrekturläsning. John A. Jonsson har endast påbörjat Alpha et Omega: Vetenskapens villfarelser, men av det första som jag fått läsa verkar det kunna bli riktigt bra.

Precis som Heartstone & Winter: Djävulens advokat kommer även dessa böcker att innehålla fraktionens bakgrund tillsammans med nya tillval och berättelsfrön.