Nu har både jag och John A. Jonsson hunnit med att göra varsitt speltest av årets GothCon-berättelse, Anakronismer. Speltestet har känts stabilt och till skillnad från förra året är jag nöjd med resultatet. Det brukar vara så: ett år är jag nöjd, det nästa lider jag av prestationsångest. I år gäller det förstnämnda.

Det största problemet är att ge aktörerna tillräckligt mycket information i början, utan att ge dem en telefonkatalog. Jag arbetar med andra ord på att trimma ned textmassor till det essentiella. I övrigt är det bara lite text kvar att skriva på appendixet. Sen kan jag börja justera detaljerna i berättelsen som kommit fram i speltesten. Skrivtempot är dock högt och det ser inte ut att vara några problem med att nå konventets dödslinje, till skillnad från förra året.

GothCon har för övrigt fått upp sin hemsida nu, så tveka inte att bege er dit. Hoppas vi syns på GothCon!