Var är nästa avsnitt av Bortom: Bortom? Faktum var att ett avsnitt spelades in, men jag blev inte nöjd med det. Det kändes som det saknades en bisittare. Podcasten kändes för statisk och monoton helt enkelt. När dessutom kommentarerna önskade en bisittare kändes det naturligt att börja söka efter en sådan.

Är du intresserad att delta? Kolla in punkterna nedan i så fall!

  • Du ska vilja tala om Bortom. Du kan göra det som erfaren Bortom-rollspelare, men det går lika bra att göra som nykomling till spelet. Nykomlingar har troligen helt andra idéer och det är minst lika intressant. Jag är öppen för de flesta idéer, så tveka inte att komma med förslag.
  • Du behöver inte binda dig till fler än ett avsnitt. Det går alltså bra att testa att spela in ett avsnitt med andra ord.
  • Inspelningarna sker med hjälp av Skype, vilket kan hämtas hem gratis här.

Var det inget mer? Nej, precis. Inte så svårt, eller hur? Är du intresserad, skriv i kommentarerna eller kontakta mig på något annat sätt (mejl, Facebook, Twitter etc.) så kan vi diskutera vidare. Jag ser fram emot att höra av dig!