Vissa poster är inte roliga att skriva. Efter att ha kommit hem från ett givande spelmöte igår läste jag en väldigt tråkig tråkig tråd på Rollspel.nu: en av de mest färgstarka, intressanta användarna där är död. Rising är död.

Nyheten är så oerhört sorgsen. Hans poster var alltid insiktsfulla och intressanta. Han förstod skräckgenren bäst av alla och hade ett stort intresse att dela med sig av sina kunskaper. Indirekt har han haft stor påverkan på mig. Inför Visioner och fantasier läste jag igenom flera gamla trådar på Rollspel.nu och många av inläggen var Risings. Personligen hade jag hoppats att någon dag få möjlighet att göra någonting inom Bortoms ramar tillsammans med honom, men det kommer nu aldrig att ske.

Forumet kommer att känna av hans frånvaro och sakna honom, men den övriga svenska rollspelsvärlden har ingen aningen om vilken profil vi förlorat. Det gör det hela ännu mer tragiskt.

Hoppas att du finner den frid som du inte fann i livet, Rising. Farväl!