Efter ett långt speltest av Noas sista drag fick jag massor med feedback och den var främst inriktad på stämningen i berättelsen.

I sitt ursprungliga format, Legacy of Legion, var Noas sista drag en berättelse med en tunn röd tråd som satte fokus på groteska demoner. Berättelsen handlade om någonting helt annat än vad den borde handla om, nämligen Noa och Legion.

Stämningen i In the Dark var betydligt mer ”in your face” än vad Bortom är så det passade där. I Bortom syns monstren sällan, i alla fall i början av berättelsen, och det krävde att berättelsen redigerades. På många sätt har Noas sista drag blivit mer jordnära och därmed fått större skräckmöjligheter.

Revideringarna blev lite mer omfattande än vad jag räknade med. Därför har jag skickat ut dem igen för ytterligare korrekturläsning. Därefter är det bara illustrationer och layout kvar.