Januari kom och gick utan en enda post kom. Februari likaså. Jag skulle kunna skylla på jobbet, men det vore inte helt sant. Faktum är att det funnits tid att skriva under början av julledigheten men det var så mycket omkring mig då att jag distraherades av det. Tiden flöt på allt mer och jag fick allt mer prestationsångest. Om det gått så lång tid behövdes det en enorm, magnifik post för att det skulle vara värt att posta. Resultatet? Det blev ingen post alls. Så jag har bestämt mig för att strunta i det och börja smått.

Saker och ting har dock inte stått stilla. För de som följt Bortom på Twitter (eller via feeden i den högra spalten) framgår det att mycket arbete har gjorts på Metamorfos. Jag har kommit halvvägs i karaktärsskapandet och har även lämnat in de färdigskrivna akterna till GothCon. Det får mig att andas ut… En stund i alla fall.