Det är klart att det finns berättare, men jag tänkte nu mer i ett specifikt sammanhang nämligen på GothCon. Det börjar närma sig påsken nu och därmed även stunden för Sveriges största spelkonvent. Lite dåliga och goda besked har kommit till mig. Det tyngsta beskedet var att min medarrangör inte kommer loss från jobbet. Det känns synd med tanke på att det varit en god tradition under åren vi arrangerat tillsammans. RL suger ibland, men vad gör man?

Lyckligtvis har John A. Jonsson efter lång övervägan meddelat han kommer kunna att ställa upp. Han gör sällskap med Daniel Offrell och Carl Odhnoff som båda gett tummen upp till att spelleda. Tillsammans ger det arrangemanget en hyfsad start, men vi behöver fler berättare (för er mer traditionella rollspelare: spelledare 😉 ). I synnerhet Pass 2 och i andra hand Pass 3, där arrangemanget har flest anmälningar.

Känner du dig hugad eller vet någon annan som är intresserad? Tveka inte att släng iväg ett mejl till bortom[at]mindlessgaming.se eller skriv i kommentarerna nedan!