Jag är nu äntligen klar med den grundläggande layouten för webbserien Hope. Ett excerpt visas nedan:

Bilderna som återfinns i dokumentets övre och undredel är skapade av Mikael ”krank” Bergström.

Hope skrevs för ett antal år sedan och var första platsen som Orden dök upp. Det är i Hope som det dolda kriget (s. 65 i Lögnens slöja) mellan Faith och Orden initieras i den moderna tiden. Lite referenser till webbserien finns med andra ord redan i Lögnens slöja och ni som är bekanta med dem därifrån kommer få aha-upplevelser här. Webbserien ger också en utmärkt insikt till hur du kan lägga upp en krönika för Faith-agenter.

Nu gäller det bara att komma igång med sättningen, vilket till skillnad från rollspelsmodulerna sköts av mig istället för Tina Engström. Jag har dock haft en del personliga krämpor på sistone som förhindrat mig sitta och arbeta effektivt vid datorn. (Tydligtvis ligger det någonting i propagandan om motion 😉 ) Jag ska dock försöka få ut första avsnittet innan årets slut.