Ursäkta tystnaden, men jag har dragits med en hel del stress från mina studier samt en del hälsoproblem. Det har minskat min tid vid datorn, men trots det har jag kunnat spelleda en hel del. Det betyder att Morrigan High nu börjar närma sig mot sitt slut och jag tänkte dela med mig med några utdrag ur hennes dagbok för att visa lite vad som pågår där.

[…] när vi klev ut ur lektionssalen så hade någon klotratt nåt på mitt skåp. Fast det var inte bara mitt utan även Jackobs och Connors. Det kändes skitobehagligt speciellt som vi tre hade frågat runt om klottret. Mr. McDonnaugh tyckte inte det var något att oroa sig för men det var inte han som hade blivit utsatt för det hela. Vem vet vad det kan vara för galningar som gör sånt här? Dessutom om det är ett hot så hota dem ju även Jacob och han är ju en av de muskligaste killarna på skolan. Var skitläskigt att gå hem själv, tänkte fråga Jacob först o han kunde gå med mig men kände mig så djävla dum – det räcker med att farsan klagar på att jag fantiserar för mycket – så jag lät bli. Fast nere vid fotbollsplanen vid 9e så var jag säker på att någon följde efter mig. Fan jag trodde jag skulle bli mördad, men så kom Mrs. Regan i sin bil på väg hem så när hon såg mig så fråga hon om jag ville ha skjuts. Fast jag vet inte om det var så mycket bättre för du vet ju hur hon är. Nej då, hon var ganska lugn och fråga mer om morsan än om mig, jag menar alvar hon rädda mig fan från att dö. Jag ryser verkligen fortfarande i hela kroppen. […]

Jag och Jacob snackade med Thomas i dag om dem där symbolerna som var på vårt skåp. Den som var på Connors kallas för Triskele och är en symbol för döden – fy fan vad läskigt. Kan inte sluta tänka på det – det är så djävla obehagligt. Connor verkar dock inte bry sig, önskar att jag kunde vara lika modig. Det var i alla fall ingen wiccasymbol enligt Thomas (och ja Heidi, tänkte komma till att jag pratade med henne också men nu är det sagt).


Den som var på Jacobs kallas för Crann Bethadh och står för druiden. Den verkar också ha något med livets träd att göra. Det verkar mycket mysigare än Connors – ekar i gamla myter skulle ha en koppling till andra världar – får en att tänka på en midsommarnattsdröm eller någon liknande historia. Vist det är kanske inte den gladaste pjäsen men döden…


Den som var på mitt skåp kallades för spiralen och var någon gammal keltisk symbol för häxa (låter trevligt va, att bli kallad för häxa?) – men Heidi menade att det snarare var en symbol för Gaia – inte lika otrevligt. Hon sa dessutom att hon inte trodde det var någon av hennes kompisar som klottrat – fast hon skulle kolla. I och för sig vet jag inte om jag vill veta, hoppas mest på att det inte sker igen. Speciellt vill jag inte Triskele igen.

Destinees dagbok skrivs av Emil Westholm, som även spelar karaktären i vår kampanj.