I dag har jag arbetat rätt mycket med bloggen, vilket direkt syns om ni slänger ett öga på menyn. Den är förändrad och som ni kan se är det en del nya texter. Under Rollspel finns nu en förklarande text vad det är och det som fanns där tidigare har flyttats till Gratismaterial. Under Ett vanligt spelmöte beskrivs hur det går till att spela rollspel.

Jag har även lagt upp en sida om tidslinjen i Bortom, vilket är främst för berättarna så de ska kunna få ett  helhetsperspektiv på alla händelser. De är skrivna för att ha så lite spoilers som möjligt, men aktörer kan trots det få reda på saker som kanske varit roligare att uppleva i berättelsen.

Slutligen funderar jag på att lägga upp en sektion med Frågor och svar (en F.A.Q.), så det får mig givetvis att undra över vilka svar som ni har och vill att jagtar upp? Skriv det i kommentarerna!