Undrar ni vad som hänt med bloggen? Jag uppdaterade tidigare idag den (efter att testuppdaterat det på en annan blogg utan problem) och någonting gick fel. Väldigt fel.

Alla å, ä och ö är… Ja, kaputta. Skrivs de in nu i efterhand orsakas inga problem, utan de är bara de gamla posterna som är påverkade. Det går säkert ordna det här på något enkelt smidigt sätt men jag vet inte hur och min WordPress expert har gått för dagen. 🙁

Med andra ord, det blir manuell uppdatering för varje å, ä och ö jag hittar. Till dess hoppas jag ni har överseende!

Edit: Vem behöver en WordPressguru, när man har en allmän techguru? Per Åkerman som driver Sci-Fi Nytt kom med ett hjälpsamt tips och efter gjort om en inställning löste sig problemen. Härmed kan jag återigen andas. 🙂

Edit 2: Ett nytt skinn är uppe och det får vara för tillfället. Inte det som Martin berömmer i kommentarerna. Det han berömde var mycket mer passande men saknade funktioner som jag helst vill ha för bloggen. Det är svårt att hitta lämpliga skinn som ska passa Bortom stilmässigt OCH vara Widget-färdiga. 🙁