Efter att haft det extremt stressigt under slutet av december till mitten av januari har det nu lugnat ned sig så att jag bara har det stressigt. Det betyder att jag haft tid att arbeta lite mer med konventsberättelserna, Tårarnas bägare och Den femte kolonnen. Jag har dessutom, som ni ser, nu slutligen valt ett skinn som jag faktiskt är nöjd med. Tack till Daniel Hedengren för tips till sajter med fräscha och uppdaterade skinn!

Tårarnas bägare är vad huvudfokuset ligger just nu då det är till CalCon i februari. Jag har inte där behövt skriva berättelsen från grunden, utan det är en gammal berättelse som jag sett till att renodla och skriva in en del nya saker till, något som jag har tagit upp i en tidigare post. Jag har skrivit och redigerat klart inledning, berättelsen och karaktärerna. Karaktärerna är korrade och berättelsen ligger och väntar nu hos Marie. Kvar är en stämningstext och berättelsens appendix.

Den femte kolonnen är inte lika långt gången. Den är uppdelad i tre akter och den första akten är färdigskriven, akt två är färdig till hälften och akt tre utskissad i mitt huvud. Första akten är tillsammans med karaktärerna skickade till Marie, som för tillfället har bitit tag i de sistnämnda.

Mindre glada nyheter är att det blivit något fel på WordPressStats.com som samlar in all trafik till bloggen. Trots stor hjälp från Daniel har jag inte lyckats få det att fungera. Jag prövar på Googles funktion nu istället och så får vi se om det fungerar bättre.