Nu är jag hemma från Universitetet och jag har fått en del rapporterade felmeddelanden. Exempelvis dök en dubbelpost upp på framsidan och ett felmeddelandet ovanför posterna. Det sista var orsakat av en gammal plugin som inte längre behövdes och dubbelposten har tagits bort. Främst är det som jag skrev igår problem i administrationsgränssnittet, även om de inte är så farliga som jag först befarade.

Jag ska försöka fixa felen ikväll men min WordPress guru är iväg på en Alice Cooper-konsert så det är osäkert om det får en lycklig lösning. Förhoppningsvis kan det dock åtgärdas under morgondagen. Därefter kan jag börja ordna med mer designmässiga detaljer, vilket var en av de starka anledningarna till jag uppdaterade (bortsett från att täcka igen säkerhetshål förstås).

Så till dess hoppas jag ni har överseende med eventuella felmeddelanden ni får. Rapportera gärna dem på forumet.