…är uppenbarligen väldigt bra för att få saker och ting gjorda. Jag har uppdaterat WordPress till senaste version, vilken kan innebära lite småförändringar framöver. Jag tar upp mer om dem Det förklarar varför bloggen legat nere under dagen. Min uppkoppling har varit väldigt seg idag (precis som jag själv med andra ord) och det har tagit tid att få upp alla filer. Sedan så tog det ytterligare tid att korrigera feluppladdade filer också. Överlag väldigt mycket småmickel som tagit tid. Ber så mycket om ursäkt för det.

Det är fortfarande en härva i administrationsgränssnittet men det får vänta tills jag är piggare. Snart är det sängen som gäller för mig. Jag är trött och utsliten – vilket bådar för en god natts sömn.

Under gårdagsnatten så fick jag även en del skrivet på GothCon-berättelsen Den femte kolonnen. Arbetet går framåt och det ser rätt lovande ut tycker jag. Mer fokus ligger på de skrämmande faktorerna i år gentemot tidigare konvent. Sedan har jag påbörjat ett annat projekt till Bortom som kommer dyka upp på webben inom en snart framtid. Mer om det då för nu är det sängen som gäller för mig.

God natt, gott folk!