Bortom Bortom

Bortom: Bortom är en svensk poddradio där Robert Jonsson talar om rollspel i allmänhet, men Bortom: Lögnens slöja och Leviathan i synnerhet. Du kan prenummerera på poddradion via iTunes eller ladda hem dem direkt från följande feed: https://bortom.nu/podcast/

Den nuvarande målsättningen är att släppa ett nytt avsnitt varje månad. Vill du komma i kontakt med podden kan du skicka ett mejl på info@bortom.nu eller lämna en kommentar nedan.

Musiken

Intromusiken till avsnitt 1-12 är gjord av Stefan Hedengren (och är numera outromusik), avsnitt 11-48 är gjord av Peter Saverman (och är nu jingeln för segmentet Vid spelbordet) och avsnitt 49 och framåt är gjord av Robert Jonsson. Jingeln till avsnittstemat från avsnitt 49 står Abstract Assassinator för, medan musiken till det återkommande inslaget Minnesstunden är skapat av John A. Jonsson.

Jag vill ha mer poddar!

Då får du vänta på nästa avsnitt – de kommer så fort jag kan! I väntan på dessa finns det dock många andra fantastiska poddar som jag tycker du bör spana in. Klicka er vidare på listan nedan:

Bortom Bortom-Avsnitt