Året är 1967 och den unge Valerie har bjudits in av sin pojkvän Bill för att fira jul tillsammans med hans familj. Det blir starten på ett julfirande som sätter djupa spår i Valeries själ.

CW: Hela julspecialen skildrar ett dysfunktionellt och ohälsosamt förhållande och känsliga lyssnare varnas för det. I detta avsnitt förekommer det dessutom en scen där det förekommer våld i förhållandet som kan vara triggande för en del personer att uppleva. För den känsliga lyssnaren finns scenen mellan 50.30-52.13.

Medverkande

Musik

Vinjetten är skapad av Agnes Rudbo, medan övrig musik i avsnittet är copyrightfri eller kommer ifrån Tabletop Audio som ni kan finna på:

  • Hemsida: https://tabletopaudio.com
  • Patreon: https://www.patreon.com/tabletopaudio/

Övrigt

Kapitelbilden är gjord i MidJourney. Avsnittet är producerat och klippt av Robert Jonsson. Ursprungligen var detta avrundningen på säsong 1, men vid ompubliceringen har vi valt att lägga det kronologiskt istället och därmed placera det först.