Visioner och fantasierDen första modulen till det prisbelönta Bortom: Lögnens slöja är Visioner och fantasier. Visioner och fantasier fokuserar på hur aktörer och berättare kan hitta nya roliga sätt att spela rollspel på. Flertalet tips, råd och möjligheter för olika spelsätt är modulens fokus, men den ger också många tips till en nybörjare att komma i gång med rollspelandet.

Visioner och fantasier riktar sig till aktörer såväl som berättare till Bortom, men eftersom den även innehåller tips och råd som kan användas till andra spel kan vem som helst ha nytta av boken. Med Visioner och fantasier får du en rad av nya möjligheter så om du vill förbättra kvalitén på ditt spelmöte, har du nu chansen!

Boken

I Visioner och fantasier finner du bland annat:

  • Tillval och utvecklingsval för att skapa färgstarka karaktärer.
  • Fem fullt spelbara fraktioner från Bortoms värld.
  • Tips till aktörerna hur de kan göra spelmötena roligare.
  • Metoder och tekniker för berättaren att skapa varierade berättelser för aktörerna.
  • En guide till hur du skapar din egen berättelse.
  • Fragment, fortsättningen Nattljus från Lögnens slöja, där flera av de tips och råd som tidigare presenterats används praktiskt.

Visioner och fantasier är skriven till Bortom: Lögnens slöja, men kan även användas till andra rollspel eftersom de flesta tips och råden även kan användas till andra rollspel. Det gör Visioner och fantasier till en lämplig bok till alla som vill utvecklas som berättare.

Själva boken är tryckt i formatet crown quarto (något mindre än A4) med mjukpärm. Inlagan är svartvit.