Handling

Expeditionen är omskakade efter första mötet med livsformerna ombord Astrocore Space Station. Frågan är vad som pågår och om de kommer kunna ta sig därifrån levande?

Följ besättningen som leds av Kapten Ishimura (Amanda Stenback från Mindy: Bräd och rollspelspodd), mekanikern Hoshi (Kristoffer Warnberg från Svartviken Rollspelspodd) och vetenskapsofficeren Phoenix (Mia Gibson).

Övrigt

Rymdvrak spelades in i poddrummet på GothCon XLVII. Vi önskar GothCon och Poddrummet stort tack för att ha gjort inspelningen möjlig. Avsnittet spelleddes, redigerades och producerades av Robert Jonsson, samtidigt som Mia Gibson spelade Phoenix, Amanda Stenback kapten Ishimura och Kristoffer Warnberg mekanikern Hoshi. Vi får även ett gästspel av Emelie Drottz från Rollspelarna.

Intromusiken var Hackers of Cyberpunk som skapats av JCOFilms UK. Övrig musik i detta avsnitt var gjord av Void Stasis album Viral Incubation som gavs ut av Cryo Chamber samt copyrightfri musik.