Handling

En första rymdexpedition skickades från Ypsilon 5 under tidiga 2070-talet. Målet var att finna värdefulla fynd från forntiden, men istället fann de någonting annat däruppe.

Följ besättningen som leds av Kapten Ishimura (Amanda Stenback från Mindy: Bräd och rollspelspodd), mekanikern Hoshi (Kristoffer Warnberg från Svartviken Rollspelspodd) och vetenskapsofficeren Phoenix (Mia Gibson).

Övrigt

Rymdvrak spelades in i poddrummet på GothCon XLVII. Vi önskar GothCon och Poddrummet stort tack för att ha gjort inspelningen möjlig. Avsnittet spelleddes, redigerades och producerades av Robert Jonsson, samtidigt som Mia Gibson spelade Phoenix, Amanda Stenback kapten Ishimura och Kristoffer Warnberg mekanikern Hoshi. Vi får även ett gästspel av Emelie Drottz från Rollspelarna.

Intromusiken var Hackers of Cyberpunk som skapats av JCOFilms UK. Övrig musik i detta avsnitt var av Dreamstate Logic, Tabletop Audio, Nick Angeloni, Damnwell Audio samt copyrightfri musik.