En Leviathan-berättelse

Plats: En vecka utanför Polaris.

Handling: Kapten Truls är en man som dras med mardrömmar från sitt förflutna, men kämpar på tillsammans med sin lilla besättning för att överleva i en kall, hård värld. På vägen med en last till Polaris finner de ett skeppsvrak som de bestämmer sig för att undersöka…

Medverkande

  • Robert Jonsson som spelledare
  • Magnus Seter som Kapten Truls

Musik

Vinjettmusiken var A Curious Mind av Jon Bjork. Övrig musik i avsnittet:

  • Abstract Assassinator
  • Atrium Carceri
  • Musopen Symphony

Atrium Carceri ges ut av skivbolaget Cryo Chamber. Du kan följa Cryo Chamber på BandCamp, Facebook och YouTube.

Information

Avsnittet producerades av Robert Jonsson som också skapade berättelsen. Det är en fristående berättelse, även om det finns vissa länkar till Requiem som släpptes under augusti-september 2020. Avsnittsbilden är skapad i MidJourney och bearbetad av Robert Jonsson.