Så är dagen här!

Idag har min Patreon officiell premiär och om du vill kan du nu stödja mitt kreativa skapande med 10, 50, 100, 200 eller 300 kr i månaden för att hjälpa mig i min utveckling av spännande och skrämmande berättelser.

För 10 kr får du en uppdatering om vad som pågår i studion (och eventuellt bonusmaterial), men är främst till för dig som bara vill ge ett litet stöd.

För 50 kr får du tillgång till en enkel och väldigt minimalt redigerad podd en gång i månaden. Först ut är Sannaäventyret där jag tillsammans med Sanna Valapuro skapar olika berättelser utifrån väldigt små förberedelser.

För 100 kr får du ytterligare en podd i samma stil som Soloäventyret och Altors Vidder. I det första Patreonäventyret står Skärselden i fokus, en kommande kampanjmiljö och rollspel i Bortoms värld. Jag har där nöjet att ha den eminenta Amanda Stenback som gäst.

De som är otåliga på vad som komma skall i Soloäventyret eller Altors Vidder (eller bara vill veta hur avsnitten låter innan de redigeras) kan slanta upp 200 kr. De får då varannan vecka ett nytt avsnitt från den arc vi för tillfället släpper. Först ut är den tredje säsongen av Begravd med den fantastiska Mia Gibson som Radha. Har du varit nyfiken på drömlandskapet i Bortoms värld tidigare är det här en bra en story att följa för det är nämligen dit vi kommer att bege oss.

Möjligheten att stödja Patreonen på 300 kronors nivån finns också. Det är främst till för den som vill ha möjlighet att spela själva tillsammans med mig.

Patreonen finns som sagt var live nu och du hittar den här: https://www.patreon.com/robertjonsson

Just nu finns en månads material upplagt så nya Patreons kan få en känsla över vad de har att förvänta sig. Framöver kommer det uppdateras med material varje vecka i ett rullande schema. Så oavsett om ni är fans, äventyrare, hjältar, utvalda eller legender välkomna!