Så vad pågår just nu i Bortoms värld? Här kommer en kort uppdatering om läget.

MylingSpel

Just nu kör MylingSpel en rea på i stort sett allting i butiken. Kom och fynda!

De har även satt ihop kompletta och billiga PDF-paket. Vad som sägs om alla produkter till Bortom: Lögnens slöja för 139 kr eller de till Leviathan (inklusive spelets soundtrack av Abstract Assassinator med samtliga extralåtar) för 209 kr? Eller varför inte grundreglerna till MylingSpels alla rollspel för 144 kr?

Och tillhör du kategorin som tycker att Black Friday är ett dåligt påfund? They got you covered! På måndag kör de en antirea där de dubblar alla priser under just den dagen. Så du kan med andra ord både racka ned på Black Friday och stödja de sympatiska mylingarna!

Mer information om rean hittar du här.

Soloäventyret: Bremsviks hemligheter

För ett år sedan hade Soloäventyret premiär med Syndaslukaren, en poddkalender i 25 avsnitt. Sedan dess har ytterligare tre säsonger hunnit släppas. Under december kommer den andra julkalendern att sändas och i år heter den Bremsviks hemligheter. För den luttrade konventsbesökaren så låter säkerligen Bremsvik bekant då scenariot Metamorfos utspelade sig där. Det, ett annat konventsscenario som heter Blod och pussel, samt ytterligare ett par scenarion.

Bremsviks hemligheter utgör en kulmination av många trådar i de tidiga Bortom-verken: allt från romaner och e-postspel till kampanjer som Nattljus. Det är många års skrivande som får ett slut i och med julkalendern, ett slut som jag hoppas är värdigt det som finns i mitt huvud och tillfredsställande för lyssnarna. Det är mycket som måste hinna att planeras