Noas sista drag #1.06

Karaktär: Greg Barton.

Plats: Tobias Thompsons stuga, mars 2001.

Handling: Mörka hemligheter om Tobias avslöjas och det skakar om stämningen rejält på testamentsuppläsningen. Alla hanterar det på olika sätt, men om det fanns en god stämning är den nu helt borta. Hur passar Greg in  i det hela? Kommer han vara en medlare mellan parterna eller är han lika vilsen som de andra?

OBS! Detta avsnitt innehåller en situation av sexuell natur som, även om det inte är något som sker i avsnittet, kan upplevas obehagligt av en del. Utöver det förekommer det en okänslig diskussion mellan två män om denna situation. Var beredd att spola delar av avsnittet eller hoppa det helt om du tillhör den kategorin – eller lyssna på avsnittet i en miljö där du känner dig trygg.

Spelledare:

  • Robert Jonsson

Spelare:

  • Gustav Ruthgård (Smygpodden) som Greg Barton

Gustav Ruthgård är till vardags spelledare i Smygpodden och dess spinoffpodd, Smygpodden After Dark. Han sprider glädje i den första tillsammans med sin familj och skräck till vänner och bekanta i den andra. Nu är det dags för honom att själv slå sig ned i spelarstolen och njuta av mardrömmarna.

Statistroller:

  • Joen Ström Helleberg som Fader Thomas Mitchell

Musik:

  • Adrian von Ziegler – For a Lost Love
  • Adrian von Ziegler – Reign of Dark
  • Adrian von Ziegler – Lost

All musik i avsnittet används med respektive artists tillåtelse.

Adrian von Ziegler kan du följa på BandCamp, Facebook och YouTube.

Vinjettmusik: Per Holmström.

Övrigt

Soloäventyret går att prenumerera på via iTunes, Podcaster, Acast eller andra poddappar. Du kan även använda nedanstående sätt att prenumerera på podcasten.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret