Är du sugen på att antingen starta eller komplettera din Leviathan-samling? I så fall är det ett bra tillfälle nu! MylingSpel har förlängt sin rea till slutet av månaden. Du finner många fina fynd där nu:

Du kan med andra ord få en komplett Leviathan-samling för 758 kronor. Det finns dock många andra saker att fynda: Saga 2, Fantasy! 3.0, Action! Reloaded, Svenska Kulter, liksom det senaste till En Garde! III, Skuggornas mästare och andra MylingSpel-produkter som Starchallenge och Tenebris.

MylingSpel skriver även i nyhetsinlägget om mer tråkiga nyheter till varför rean görs och varför företaget vill skala ned och fokusera sin verksamhet. Min vän och mentor, Tina Engström, har varit öppen med att hon sedan födseln lider av Ehlers-Danlos syndrom och dysautonomi och för tio år sedan fick myalgisk encefalomyelit (ME) med fibromyalgi. För att illustrera exakt hur hemskt ME kan vara så länkar jag till Anne Örtegrens avskedsbrev, en kvinna som levde med sjukdomen i 16 år.

Så om vi sammanfattar hälsotillståndet så kan det beskrivas som inte särdeles positivt. Tinas ork är begränsad och förhoppningen är att rean ska minska lagren så att MylingSpel kan fokusera på andra, mer viktiga saker – som till exempel att slutföra utlovade Skuggornas mästare– och En garde! III-projekt. De skriver mer detaljerat om det på sin hemsida.