Bortom-bloggen har haft samma utseende i stort sett sedan spelet släpptes 2007. Under lång tid har jag känt att det är dags att uppdatera bloggen. Inte bara för att det är trevligt med ett nytt utseende, utan även för att surfvanorna ser väldigt annorlunda ut nuförtiden gentemot då bloggen skapades. Fler surfar exempelvis på mobiler nu än förr, vilket kräver att bloggens design tar hänsyn till det.

Bloggen är nu anpassad med ett mer modernt utseende som ska fungera på de flesta mobilerna. Jag vill skicka ett stort tack till Anders Norén som har varit fantastisk. Han har skräddarsytt ett specifikt tema till bloggen och galant fixat mina önskemål. Vill ni se mer av hans verk kan ni spana in hans hemsida.

Det mesta fungerar som det ska, men det finns ett par sektioner som behöver mer information i sig. Det kommer att ske under den närmsta tiden, men den är fullt funktionell nu och den mesta informationen finns uppe nu. Vad tycker du om utseendet? Tyck till i kommentarerna! 🙂