Leviathan_Print-ChrisBjors_presentation_image
Gå in och förhandsköp Leviathan om du inte redan gjort det!

Det är mindre än en vecka kvar nu innan vår crowdfunder är över. Varför tjatar jag om det här? Jo, för att ju mer förhandsköp vi får, desto mer häftiga saker kan vi göra. Just nu är vi uppe i 26 370 kronor, vilket är 3 630 kronor ifrån att nå det nästsista delmålet med Polaris: En relik från det förflutna – och 18 630 att Leviathan ska bli offsettryckt i hårdpärm. Båda målen vore härliga att nå.

Alla har dock inte varit bekväma med att använda Paypal som alternativ för att stödja crowdfundingen och har efterfrågat andra alternativ. Även om vi gärna ser att ni backar Leviathan via sidan (då det gör backningen tydligare för andra och kan sporra folk som tvekar) så har MylingSpel lyssnat på önskemålen. De säger att:

”alternativet är att betala in direkt till oss via bankgiro, skriva namnet i meddelanderutan på betalningen och skicka ett mail till oss med betalningsnivå, namn och adress.”

Bankgirot är 404-3212 (och om ni ser att det står Jörgen Åkerklint istället för MylingSpel oroa er inte – det är nämligen Herr MylingSpel himself). Glöm inte skriva namnet i meddelandefältet och mejla uppgifterna till info@mylingspel.se efteråt. Det är nämligen så vi vet vem det är som har sponsrat och var vi ska skicka böckerna.

Låt oss se om vi inte kan spurta förbi ett till delmål den sista veckan i alla fall!