Leviathans omslagLeviathans crowdfunding passerade nyligen 10 000 kronors gränsen. Det innebär att de två första delmålen är uppfyllda. Skeppsguiden kommer att skickas med till backarna och Abstract Assassinators soundtrack kommer att släppas gratis på nätet (backare som givit 540 kronor får även tillgång till bonusspåren).

Nästa delmål ligger på 15 000 och innebär att vi släpper boken Jerichos murar. Alla finansiärer får en PDF-version av boken, men de som backat med 540 kronor kommer även få den i fysisk version. Det här känns helt klart uppnåeligt i dagens läge, så se till att sprida ordet!

Vi tackar alla finansiärer för deras bidrag och hoppas på att det fortsätter komma in en del pengar så vi får göra ännu mer fantastiska saker åt er! 🙂

Finansiering

Det är fortfarande inte för sent att stödja crowdfundingen, utan den håller på fram till och med 8 november. Alla har dock inte varit helt bekväma med att använda Paypal som alternativ för att stödja crowdfundingen och har efterfrågat alternativ. Även om vi gärna ser att ni backar Leviathan via sidan (då det gör backningen tydligare för andra och kan sporra folk som tvekar) så har MylingSpel lyssnat på önskemålen. De säger att ”alternativet är att betala in direkt till oss via bankgiro, skriva namnet i meddelanderutan på betalningen och skicka ett mail till oss med betalningsnivå, namn och adress.”

Bankgirot är 404-3212, men glöm inte skriva namnet i meddelandefältet och mejla uppgifterna till info@mylingspel.se efteråt. Det är så vi vet vem det är som har sponsrat och var vi ska skicka böckerna. För de som tvekat att sponsra på grund av FundedByMe eller PayPal finns det med andra ord inga hinder längre!

Gestaltar skiten

Jimmy Ringkvist på bloggen Gestaltar skiten har börjat publicera en artikelserie där han granskar Leviathan i sömmarna. Hittills har han hunnit kolla närmare på basen och reglerna, och ska härnäst syna konfliktsystemet. Vill du veta ännu mer om hur Leviathan fungerar rekommenderar jag er att hålla uppsikten på bloggen under den närmsta tiden. Någonting spännande kommer även att avslöjas där framöver!

GothCon & Bathofobi

Det är nu officiellt att det blir ett Leviathan-arrangemang på nästa års GothCon. Jag och John A. Jonsson arrangerar Bathofobi. Vi lovar er en försmak på hur utlämnad man kan känna sig nere i havsdjupet när det inte finns någonstans att fly. GothCon kommer även att vara ett utmärkt tillfälle att diskutera Leviathan med mig. Då jag inte håller i arrangemanget kommer jag troligen finnas någonstans i närheten av MylingSpels butik om ni vill säga hej.