noassistadrag_smallI senaste numret av speltidningen Fenix recenseras Noas sista drag och får betyget 15/20 (varav 9 av 10 möjliga handlar om innehållet). Det är det högsta betyg som någon bok till Bortom fått. Noas sista drag rekommenderas av recensenten för den introduceras spelarna bra till Bortoms värld och till organisationen Faith, men att den även funger utmärkt för nybörjare att sätta tänderna i.

Har ni inte redan köpt Noas sista drag går den att köpa från MylingSpels hemsida.

I samma nummer har Annelie och Nils-Erik Johansson bidragit med artikeln Hjälp för barnlösa par. Det är ett uppslag till en berättelse som serveras tillsammans med ett flertal berättelsefrön som underlättar för karaktärerna att komma in i berättelsen. Spana gärna in senaste numret av Fenix för lite Bortom-godis!