Det här året återupplivar vi traditionen från 2010 ned en julkalender! I år kommer den i podcast-format. Ja, ni läste rätt! Vi kommer under december-månad producera 24 podcastavsnitt av Bortom: Bortom, ett avsnitt varje dag!

Hur långa blir avsnitten?

Avsnitten kommer vara kortare än vanligt och ligga runt 5-10 minuter i de flesta fallen. Jag och John kommer att bidra med flera egna inslag och vi kommer under resans väg även få besök av ett par gäster.

Vad kommer julkalendern handla om?

Vi kommer att bjuda på lite av det mesta, allt från speltips, konkreta berättartekniker och berättelsefrö för att nämna några exempel. Några överraskningar kommer nog dyka upp under julkalendern också.

När börjar ni?

Som vanliga julkalendrar börjar vi 1 december och håller på fram tills den 24 december. It’s not rocket science! 😉

Jag vill bidra!

Kul! Det finns fortfarande en del platser kvar om ni vill bidra. Ju förr ni bidrar desto bättre, men vi behöver bidraget tills söndag den 25 november. Vad ni behöver tänka på är att avsnittet ska vara runt 5-10 minuter (även om längre förstås är okej), ha ett rollspelsfokus som gärna knyter an till julen. Bonuspoäng om det dessutom är knutet till skräckgenren i allmänhet och Bortom i synnerhet.

Kontakta Robert på info@bortom.nu för mer detaljer eller med färdiga bidrag!