Anakronismer är satt och ivägskickad till tryck efter en intensiv process med GothCon-försäljning som deadline. Lyckades vi? Det får vi se på GothCon. Förhoppningsvis finns det tillgängligt att köpa på konventet, men i slutänden beror det på hur lång tid frakten från Lulu tar.

Tills dess går det emellertid bra att köpa berättelsen i PDF-format på MylingSpels hemsida.


Arbetet på Leviathan går sakta framåt. En presentation av spelet kommer att finnas med i det kommande numret av speltidningen Fenix. Missa med andra ord inte nästa nummer om du är intresserad av spelet.

Jag har också en inspelad podcast tillsammans med Carl Odhnoff att redigera kvar som talar lite om spelet ifråga. Det gick så bra att det kommer att komma en del två.

Dramaturgireglerna är också färdiga efter en hel del speltest samtidigt som de första kommentarerna från betaläsarna har kommit in. Just nu arbetar både jag och Calle aktivt med världsmaterialet.

Konventssidan har uppdaterats med beskrivning av årets konventsberättelse Blod och pussel. Några otydligheter smög sig dock in i berättelsen så jag har skrivit ihop en errata till berättelsen för att förtydliga saker.

Blod och pussel arrangeras under påsk på GothCon, men tack vare Christoffer Hagström kommer det troligen även att arrangeras på årets KattCon, ett spelkonvent i Katrineholm.

Utöver det har jag också börjat samla ihop alla anteckningar om hur besvärjande fungerar i Bortom och börjat skriva ihop dem till Gaias hjärta. Det är redo att användas i pågående speltest då det är klart, så det enda jag behöver göra är att skriva ned det.

Dessutom har jag även skrivit klart de två första scenerna till avslutningen på Nattljus som ska inkluderas i boken. Berättelsen har fått namnet Yin-yang och är hittills åtta sidor lång på de två scener som är färdiga. De är lite lösare i sin struktur än de två första akterna och kan sträcka sig över ett spelmöte – särskilt om spelgruppen har sina egna personliga intriger och relationer.