Som jag lovade tidigare, när jag hade samlat mina intryck av Visioner och fantasier skulle jag dela med mig av dem. Det resulterade i att jag startade en podcast, som efter en mindre omröstning fick namnet Bortom: Bortom. Titeln är egentligen rätt passande: den är lite pretto, är lite humor och den får en att tänka ”Wtf?”.

Här laddar du ned det första avsnittet av podcasten Bortom: Bortom.

Viljan att göra en podcast till Bortom har funnits länge. Faktum är att det var det hemliga projektet i mitt nyårslöfte 2007. En anledningen till att det dröjt är för att jag inte känner mig särskilt bekväm med min röst, men jag har insett att det enda sättet att förbättra den är att träna, träna, träna. Så med andra ord, det var bara att få arslet ur vagnen. 😉

Det finns mycket som kommer att förbättras med tiden i Bortom: Bortom, men jag behöver er hjälp med det. Tyck till i kommentarerna och säg vad ni upplevde fungerade bra och mindre bra. Utan feedback är det ju svårt att göra det bättre, eller hur?  Om ni har några särskilda önskemål om vad ni vill att jag ska prata om tveka inte att slänga med dem på samma gång!

https://bortom.nu/2009/01/nyarsloften/Vvvvvv