Visioner och fantasiers omslag.Tidigare idag fick jag in de första rapporterna om att Visioner och fantasier nått ut till de som förhandsköpt boken. De första intrycken har varit positiva. Trycket verkar hålla bra kvalité. Det känns skönt att höra trycket är bra, men å andra sidan är Publit enligt alla utsagor awesome.

Verkar förresten? Ja, jag skriver så för att jag har inte fått min bok ännu. Eller böcker snarare. Jag får en bunt av dem och då tar Posten längre tid på sig för att leverera dem. Jag får vänta ytterligare några dagar med andra ord.

Jag fick dock ett mejl från Thord Daniel Hedengren tidigare ikväll som kändes värmande att få.

Robert! Grattis till Visioner och fantasier!

Det är glädjande att se hur Bortom fortsätter utvecklas, i synnerhet efter att Alltid Attack Förlag lades ned och spelet flyttade vidare till Mindless Gaming. Som den rollspelsnörd jag är längst inne så applåderar jag ditt fortsatta arbete med spelet. Jag har Visioner och fantasier framför mig och om rollspelsnörden är glad över dess existens, så är pseudoförläggaren och publicisten glad att se ett så kvalitativt digitaltryck som det här. Bra svärta och ordentlig limbindning i ryggen, finfint helt enkelt. Det är inte utan att man blir sugen på att ge ut Splatter igen!

Lycka till med försäljningen och fortsätt driva den svenska rollspelshobbyn framåt. Den behöver eldsjälar som dig!

Det enda negativa som jag hittills har hört om boken var att den inte var hårdpärm som Lögnens slöja, men det är en ekonomisk fråga. Jag kan leva med mjukpärm i den aspekten.

När jag väl får boken hade jag tänkt sätta mig ned och gå igenom mina första intryck om boken. Tanken är att spela in det och sedan släppa en podcast om det. Bara för att testa formatet som jag gått och tänkt på ett bra tag. Faktum att det var det här som för övrigt var det hemliga projektet som jag hoppades få igång 2008 för två år sedan (och var punkt nummer sju på denna lista över nyårslöften). Nåja, bättre sent än aldrig.

Hursomhaver, jag ser fram emot att höra era kommentarer om boken. Tveka inte att skriva dem i kommentarsfältet eller på annan plats om det känns bättre för er. 🙂