…kommer boken Visioner och fantasier att levereras till de kunder som förhandsköpt ett exemplar. Mindless Gaming skriver följande på sin hemsida:

I dag ,tisdagen den 5/10 gick Bortom modulen Visioner och Fantasier äntligen till tryckeriet. Ni som förbeställt modulen, kommer få den med posten, i slutet av oktober. Det kommer också att finnas ett otroligt begränsat antal ex i vissa utvalda butiker under julhandeln.

Efter att de exemplaren tagit slut, kommer ni endast att få tag på Visioner och Fantasier genom att beställa den via butik eller via direktköp på konvent, så se till att hålla utkik efter Visioner och Fantasier i butik runt julen.

Med andra ord, det blir ett rätt passande datum för boken. Alla ni som gjort ett förhandsköp ska ha ett stort tack: tillsammans har ni alla bidragit till att vara en del av den svenska rollspelshistorien. Det uppskattar vi! 🙂