Tidigare ikväll la jag upp en omröstning på forumet om vilket material ni vill att jag ska börja redigera härnäst. De tre alternativen är: Fem nyanser av svart, Spiritus Excelsior och Via Dolorosa.

Så vad handlar de tre berättelserna om? Läs en beskrivning nedan.

Fem nyanser av svart: Berättelsen utspelar sig i San Sebastian och karaktärerna kan tillhöra en fraktion eller vara helt fristående. Båda lösningarna fungerar lika bra och i det senare fallet kan karaktärerna mycket väl värvas till en specifik fraktion under berättelsens gång. Fem nyanser av svart är utredningsfokuserat, alltså det har mer av ett detektivupplägg vilket gör att karaktärerna bör ha en motivation att syssla med sådant. De får i första akten ett normalt uppdrag att finna en försvunnen kvinna, vilket snart leder dem in i vad som visar sig vara början på en konflikt mellan två grupperingar i staden. Berättelsen är rätt jordnära, utan några egentliga övernaturligheter.

Spiritus Excelsior: Där Noas sista drag sätter Faith i fokus, sätter Spiritus Excelsior Heartstone & Winter i fokus – eller snarare Zero Tolerance. Karaktärerna spelar Zero Tolerance-agenter som får uppdrag att beskydda en kvinna och stoppa hennes stalker, vilket drar in dem i en härva med vampyrer. Det är den här kampanjen som föranledde den här tråden på forumet. Även om kampanjen har inslag av utredning ligger fokus mer på problemlösning.

Via Dolorosa: Det här är berättelsen om det slutgiltiga ödet för en av de människor som haft djupast insikt i den mänskliga själen i modern historia. I vissa tider har han setts som en frälsare, i andra som en Djävul. Nu är han nära slutlig insikt, men samtidigt finns det folk från framtiden som gör sitt bästa för att påverka utgången av hans strävanden. Det här är ursprungligen en konventskampanj (som utgörs av Reapercussions, Ghostage, Past Sins, Skärvor av Liv och en oskriven berättelse), så till skillnad från de andra följer det med färdiga karaktärer här.

Så vilken berättelse vill du se publicerad härnäst av de tre?