Knappt hinner jag skriva en post om att Tina arbetar med Tårarnas bägare förrän jag får ett besked från henne att det är färdigt och går att ladda ned från hemsidan. Berättelsen är en rätt traditionell skräckberättelse som anordnades på CalCon och visar hur tidiga berättelser till världen var (även om det piffats upp lite grann med konflikter). Berättelserna har dock utvecklats sedan dess dock så ta berättelsen för vad det är – harmlöst skoj. En beskrivning av berättelsen:

Det var sommaren år 2000 som fyra gamla barndomsvänner begav sig till en enslig ön för att komma bort från stadslivets hektiska jäkt och återknyta bekantskapen med varandra igen.

Amber Wickrow, en gång i tiden ledare i kompisgänget men nu plågad av sitt eget liv.

Donnie Thompson, den ständigt snacksalige killen som hade världen inför sina fötter men som slarvade bort sina möjligheter.

Julian Armand, som under skoltiden var den fula ankungen men nu blommat ut till fullo.

Piter van der Loo, mannen som hade allt under skoltiden och den som nu bjudit in alla till ön.

Föga anade någon av de fyra vännerna att vistelsen på ön skulle förändra deras liv för alltid.

Trots beskrivningen går det utmärkt att spela med egna karaktärer. Det är bara komma på ett skäl till varför de reser ut tillsammans på ön och sen lira som vanligt. Bryr man sig inte så mycket om de kronologiska händelserna i metaplotten går det också lägga in efter Karma.